گلیسرول مونو استئارات

گلیسرول مونو استئارات GMS یک امولسیفایر بسیار محبوب و پرکاربرد می باشد که در صنایع مختلفی از جمله صنایع غذایی کاربرد دارد.

از آنجا که امولسیفایرها به نوعی آشتی دهنده آب و روغن می باشند، گلیسرول مونو استئارات را بعنوان امولسیفایر، در جاهایی استفاده می کنند که فاز آب و فاز چربی در محیط موجود باشد.

گلیسرین مونو استئارات

اسامی دیگر GMS

  • گلیسرین مونو استئارات
  • GMS
    • Glycerol Monostearate
  • DMG
    • Distilled Mono and Diglyceride
  • MD
    • Monoglyceride
    • E471
  • مونو دی گلیسرید
فروش gms

کاربردهای GMS

گلیسرین مونو استئارات به عنوان یک امولسیفایر پرکاربرد و محبوب در صنعت غذایی شناخته می شود. شما می توانید ردپای این امولسیفایر را در بسیاری از غذاهایی که روزانه مصرف می کنید بیابید. بطور مثال:

کیک و شیرینی، شکلات، انواح محصولات لبنی مانند شیرکاکائو، دسرها و بستنی و

در فیلم زیر به چند مورد از کاربردهای GMS در صنعت غذایی اشاره شده است:

کاربرد در صنایع آرایشی و بهداشتی

گلیسرین مونو استئارات یکی از رایج ترین مواد مورد استفاده در فرمولاسیون های محصولات آرایشی و بهداشتی (پوست) است.

گلیسرول مونو استئارات جزو امولسیفایرهای با HLB پایین محسوب می شود و در بسیاری از فرمولاسیون ها با توجه به همین موضوع، می توان از این ماده به درستی بهره برد.

گلیسرول مونو استئارات چگونه تولید می شود؟

مسیر تولید گلیسرول مونو استئارات از روغن می گذرد.

برای دستیابی به روغن (خوراکی) راه های دسترسی متفاوتی وجود دارد؛ ذرت، کلزا، آفتابگردان و …

و مهمترین آنها، پالم.

امولسیفایر gms

آنچه در تصویر بالا می بینیم یک درخت زیبای پالم است که این روها در مورد آن صحبت های بسیاری وجود دارد.

البته در تولید این امولسیفایر می توان از انواع مختلف روغن استفاده کرد که با توجه به ماهیت و آنالیز آن روغن، امولسیفایر تولید شده نیز مشخصات مختص به خود را خواهد داشت.

در ادامه با انواع گلیسرین مونو استئارات بیشتر آشنا خواهیم شد 🙂


انواع گلیسرول مونو استئارات

جی ام اس انواع مختلف دارد.

این تفاوت از چند مورد سرچشمه می گیرد:

  • نوع روغن الولیه که امولسیفایر از فرآوری آن روغن تولید شده است. ( روغن پالم، روغن آفتابگردان و … )
  • درجه اشباعیت روغن اولیه
  • میزان خالص سازی در صد مونو گلیسرید ( بطور مثال در جی ام اس 40، میزان مونو گلیسرید 40 درصد است و در جی ام اس 90 ، میزان مونو دی گلیسرید 90 درصد)

نقطه ذوب

یکی از تفاوت های مهم و کاربردی میان GMS90 و GMS40، تفاوت میان نقاط ذوب در این دو ماده است.

GMS90 نسبت به GMS40 در دمای بالاتری ذوب می شود. دمای ذوب هر دو ماده در جدول ذیل قابل مشاهده است:

GMS90GMS40
درجه ذوب / Melting Point69 درجه سانتی گراد58 الی 63 درجه سانتی گراد

فروش گلیسرول مونو استئارات

در صورت نیاز به راهنمایی جهت خرید کالا و اطلاعات بیشتر می توانید با واحد فروش گلیسرول مونو استئارات در دفتر مرکزی شرکت هنزک شیمی تماس حاصل فرمایید.

شرکت هنزک شیمی
وارد کننده GMS

تلفن تماس واحد فروش : 02166455001 الی 3


بهترین GMS

در بین مشتریانی که برای خرید جی ام اس با واحد فروش گلیسرول مونو استئارات در شرکت هنزک شیمی تماس می گیرند، بسیار از ایشان در هنگام خرید عنوان می کنند که به دنبال بهترین جی ام اس هستند.

فروش گلیسرول مونو استئارات

قیمت GMS:

از آنجا که گلیسرول مونو استئارات انواع مختلفی دارد، توجه به این نکته در هنگام خرید اهمیت ویژه ای دارد. شما می توانید برای اطلاع از قیمت این محصول با دفتر مرکزی شرکت هنزک شیمی تماس بگیرید.

کد کالا قیمت (تومان)  
GMS – 40
GMS – 90

چند سوال اساسی اینجاست که :

بهترین گلیسرین مونواستئارات چیست ، چه مشخصاتی دارد؟

  • در جواب به این سوال می توان اینطور گفت که ، بر اساس نوع کاربرد در هر صنعت و هر محصول ممکن است یکی از انواع جی ام اس نتیجه بهتری در سیستم تولید ما ایجاد کند. به همین دلیل برای این سوال پاسخ واحدی وجود ندارد. ممکن است مانیاز به جی ام اس با درجه اشباعیت بالا و خلوص مونو گلیسرید 40 درصد داشته باشیم و ممکن است در صنعتی دیگر نیاز حداقل خلوص مورد نیاز برای جی ام اس 90 درصد باشد.

برای خرید جی ام اس به چه نکاتی توجه کنیم ؟

  • اگر برای کاربردهای خوراکی اقدام به خرید جی ام اس خوراکی کرده ایم، قبل از هرچیز نیاز است که اصالت کالا و مجوزهای خوراکی بودن GMS توسط فروشنده به مشتری ارائه شود. مجوز مصرف سازمان غذا و دارو نشان می دهد که این محصول اجازه استفاده از مواد غذایی را دارد. (این مجوز شرط لازم است اما کافی نیست.)
  • تاریخ مصرف گلیسرول مونو استئارات: بر روی برچسب تمام کیسه ها باید تاریخ مصرف درج شده باشد و این تاریخ مصرف با بچ نامبر درج شده روی آنالیز و بسته بندی محصول تطابق داشته باشد.
  • نکته بسیاری مهم این است که برای خرید هر محصولی اصالت کالا بیشترین اهمیت را دارد و در بسیاری از اوقات اصالت فروشنده آن کالا موید کالایی است که به فروش می رساند.

گلیسرول مونو استئارت چیست؟

این ماده یک امولسفایر پرکاربرد در صنایع غذایی و همچنین آرایشی و بهداشتی است. این ماده یک اسید چرب محسوب می شود.

کاربردهای گلیسرول مونو استئارات چیست؟

از جمله کاربردهای مهم این ماده می توان به نقش آن در صنایع بستنی، لبنیات و صنایع نان و کیک و کلوچه اشاره کرد.

انواع گلیسرول مونو استئارات؟

دو گرید بسیار مهم این ماده GMS40 و GMS90 می باشد.

نقطه ذوب گلیسرول مونو استئارات چند است؟

GMS در دمای 63 تا 68 درجه سانتی گراد ذوب می شود.

شاید مطالب زیر برای شما جالب باشد:

پودر خردل مناسب سس

همه چیز درباره کربوکسی متیل سلولز

سی ام سی غذایی

کاربردهای پلی وینیل الکل

نکات کاربردی در مورد گوارگام – کاربردها و شیوه تولید

بررسي تاثير افزودن صمغ و پروپيلن گليکول بر خصوصيات کيفي و فيزيکوشيميايي کيک اسفنجي

تاثير امواج فراصوت و امولسيفاير بر کيفيت کيک فنجاني (مقاله کاربرد GMS)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *